Se byen fra et andet perspektiv


Byen forandrer sig i løbet af et døgn, og fremstår forskellig og på helt forskellige måder alt afhængig af hvad klokken er. Om dagen er aktiviteten høj, og om aftenen tager den sig helt anderledes ud. Her har roen sænket sig, og ved mørkets frembrud vil den tage sig markant anderledes ud – mystisk, dragende og måske lidt uhyggelig også. Du kender det sikkert fra når du er sydpå, hvordan byen virkelig forandrer sig i løbet af dagen og natten, og hver tidspunkt på døgnet har sin helt egen charme og kan noget. En stille aftentur i byens oplyste gader er en smuk oplevelse, og påvirker og på en måde, hvor der falder ro og en, og hvor man lige som slipper den travle dag, og ligger den bag sig, og går ned i tempo. I december måned er byen særlig flot med al dens pynt og lyskæder, der virkelig gør byen smuk og festlig at se på, lige som den om sommeren er smuk med mange blomster.