Køb din nye ravlygte på nettet


Er du ikke helt tilfreds med de resultater, som du får, når du trækker i dine gummistøvler eller waders, spænder rygsækken på ryggen og begiver dig ud til en af de danske kyster for at søge efter rav? Så er det måske på tide at kombinere det med en ravlygte i lommen. Ravjagt er en interesse, som mange danskere deler, både fordi den er sjov opg hyggelig, men også fordi at det er dejligt at få frisk luft i lungerne og selvfølgelig få mulighed for at få nogle smukke ravstykker med sig hjem. Kombinationen af natur, motion og udfordring går helt sikkert op i en højere enhed for mange ravjægere. Rav kaldes også det nordiske guld, og det er helt bestemt ikke uden grund. Det er et fantastisk naturmateriale, som vores forfædre faktisk brugte til at bytte sig til varer fra fx andre lande, fordi det havde omtrent samme værdi som guld. Den smukke gyldne farve, som kan variere flere nuancer, og en viden om, at det rav, som man finder i vandkanten, kan være minimum 30-50 millioner år gammelt, det er der nu engang noget fascinerende ved. Det forstenede harpiks, som rav jo er, kan være svært at finde med det blotte øje. Med en ravlampe fra Ravlygter.dk bliver det væsentligt lettere at få øje på ravstykker, som typisk ligger og gemmer sig godt og grundigt i noget af det opskyl, som du finder langs vandkanten. Det består nemlig ofte af et sammensurium af fx plantemateriale, kulstykker, træstumper, muslingeskaller og – hvis du er heldig – rav i forskellige udformninger og selvfølgelig størrelser. Det er ikke altid nemt at se, men med en af de fantastiske ravlygter fra Ravlygter.dk er du helt sikkert bedre udrustet til at få øje på ravet. Lygterne findes som pandelamper og lommelygter, og de udsender et uv-lys, som får ravet til at lyse op og dermed bliver nemmere at få øje på. Hvorfor ikke kigge dig om efter en ravlygte professionel og optimer din ravjagt væsentligt? Det kan varmt anbefales.