En kunstnerisk tilværelse her i dag

Er man typen som er kunstenrisk og er det noget, som man godt kunne tænke sig at følge. Så er det alt andet lige også noget, som man skal forbedre sig på også lægger op til, at man nogle gange må gøre noget man ikke bryder sig om. Et stabilt fleksjob ved siden af ens passion, er alt andet lige også en forudsætning man bliver nød til at holde fast i. For nogle gange er det ikke noget som giver penge i starten og sådan at følge sin drøm.

Så det er altså også noget som man bliver nød til at bruge lidt tid på, men så længe man bare bruger alle de andre vågne timer på ens passion, er man også godt sat. For der er ingen grund til, at man går og knokler sig selv ihjel hvis det er man ikke lige kan se meningen med det. Det er ikke noget som gør en mere glad, hvorimod det og arbejde på ens passion helt sikkert vil bringe noget glæde til ens liv. Så det burde man også satse noget mere på.