Sommertid er opdagelsestid

Sæt krydderi på tilværelsen


Sommeren er på ingen måde ovre endnu, og heldigvis for det da. Selvom skolerne er startet op, og de voksne er returneret på arbejdspladsen, så er det bare med at udnytte det gode vejr og den lyse årstid, inden efteråret melder sin ankomst, og vi igen skal til at opholde os mere indendørs. I vores eget lille land er der masser at opleve både når det kommer til naturoplevelser og kulturelle oplevelser, så pak bilen og kør ud i det blå og tilbring en dejlig ude på en fridag. Vores hverdag er så travl og pakket med ting vi skal, og for at vi kan kunne holde til alt det, er vi nød til at huske at gøre gode ting for selv, og lade batterierne op fra tid til anden. Og det gør du blandt andet ved at tage på små ture væk fra det velkendte og alle pligterne. Så beriges du med nye oplevelser, og det er i den grad sundt for både din krop og sjæl.