Cafe hvor man spiller brætspil

Hvor er det dejligt at der dukker brætspil cafe op rundt omkring i Danmark, så de unge og for den sags skyld også de gamle, kan komme lidt væk fra iPad og computer. Jeg elsker at spille brætspil, men der er ingen i min familie, der egentligt gider spille med mig, ikke engang børnebørnene, og det er jo lidt kedeligt. Så det glæder mig, at der nu findes sådanne gratis brætspil cafeer, hvor man kan komme hen og spille brætspil. Jeg elsker at spille ludo, og især hvis man kun er to, og man så har to farver hver, så kan det ende med at man må slå sig selv hjem, fordi man ikke har andre brikker ude at rykke rundt med. Ja altså de brikker der er på ludo brættet, og ikke de brikker i min hjerne, for så ville jeg da vinde hver gang. Lidt synd at de unge mennesker ikke gider spille så meget brætspil mere, men hellere vil sidde og spille online spil med deres kammerater, det er da et eller andet sted lidt asocialt. Jeg kunne godt ønske at der var flere der ville gå på disse brætspil cafeer, og komme ud og få lidt virkelig socialt samvær med andre, og ikke kun i den virtuelle verden. Det må være noget nyt der er dukket op, det her brætspil cafe, men jeg syntes at det er helt unikt og det må da også være et helt nyt koncept. Uanset hvad, er det en virkelig genial ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.