Få dybde i tilværelsen

Fordybelse og refleksion


Der er langt mere mellem himmel og jord end man umiddelbart lige går og tror, og vi mennesker er lige så meget åndelige væsner som vi er kødlige væsner, men det er bare ikke noget, vi taler så meget om her i vores top moderne verden, hvor vi afkræver synlige beviser for alt, førhen at vi tror på noget. Alligevel oplever vi i disse år en stigende interesse indenfor den alternative og spirituelle verden, hvor man kan finde ro og dyrke refleksion og komme i kontakt med noget større end en selv. I og med at verden er blevet så klinisk og teknologisk fjerner vi os mere og mere fra det oprindelige i os, og det er ikke sundt, hvilket de fleste statistikker der omhandler sundhed og trivsel også mere end tydeligt bekræfter. De kniber lidt med glæden og lykken, selvom vi lever i et trygt samfund, og det er måske fordi vi er blevet åndelig fattige.