Golf den igennem

Dyrk sport ude i naturen


At bruge kroppen og være fysisk aktiv, det er noget, som vi bør prioritere at gøre hver eneste dag, for at forblive sunde og holde sygdomme og skavanker mest muligt for døren. At dyrke idræt og have en interesse er sundt for os, det er et frirum, hvor vi kan være os selv, og prøve kræfter med andre ting end de daglige opgaver og pligter. I de senere år er golf blevet en populær sport at dyrke, og det er faktisk i alle aldersgrupper og både blandt mænd og kvinder at interessen er stigende. Det er en sport, som man kan dyrke hele livet igennem, og man får en masse god motion, mens man har det sjovt – man kan sige, at der er tale om en ren win win ved at begynde at golfe den. Så trænger du til at prøve noget nyt, så kunne det passende være golf, som du prøver af, måske bliver du fuldstændig bidt af at svinge køllen ude under åben himmel!.