Tag den sikre vej hjem efter en tur i byen

En tendens blandt mange studenterbyer er fulde studerede på cykler, som har været ude og fulde sig med alle ens medstuderende. Selvom det er meget sjovt, og de skal have lov itl at feste, er det stadig ikke forsvarligt og sende folk hjem på cykel i fuld tilstand. Det er altså også noget, som man bliver stoppet op af, hvis politiet spotter en ligge og svinge fra den ene side af vejen til den anden. Det er jo også forståeligt, når man er i fare for sig selv og andre trafikanter.

Når man er fuld føler man ofte også man kan besejre hele verden, og det er jo desværre bare ikke sandheden. Så hvis man falder og slår sig på cyklen, er der ikke nogen kær mor og komme efter. Det er også meget farligere og falde når man er fuld, fordi man har svært ved at orientere sig og eventuelt tage af på en mere nænsom måde. Så man skal virkelig tænke sig over, når festen er ved at slutte og man skal hjemad.