Kvalitets teleskoplæsser

En teleskoplæsser må da være inden for industrien, siden den henvender sig til landmænd og maskinstationer – man kan jo altid bare bruge udelukkelses metoden. Men hvordan ser nu sådan en teleskoplæsser ud. Det kan jeg godt forsøge at beskrive. Det ligner en lille traktor, og så er den nok gul. Den har så en eller anden slags gaffel siddende foran, som man kan hejse op og ned. Teleskop kommer ind fordi, at der er en hydralik der kan skubbe armene ud, på armene bliver længere. Lidt ligesom en teleskop stige. Jeg kan forestille at det er landmænd med store big baller der har disse stående i deres lade, så kan de meget nemmere stable disse store big baller oven på hinanden, og derved opnå at deres lade plads bliver udnyttet totalt.

Teleskoplæsser

Om den nu lige ser ud som den på billedet, det tror jeg nok – det er så ikke lige til landmanden og bigballerne, men mere til at læsse noget over i en ladvogn, men den har da teleskop armene, der gør at det der skal læsses over i vognen, ikke lige ryger ved siden af. Jcb.bronsgroup.com har teleskoplæsser til salg, og de nævner noget med ledende komfort, og kvalitets maskiner. Så står du og mangler en sådan traktor eller teleskop maskine, så ville jeg prøve at kontakte dem, og høre hvad de har at tilbyde. Den ser nu fin ud, hvis man har brug for at flytte rundt på store tunge ting – og den ligner lidt en palleløfter, bare med en lidt anden udformning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.