Brugskunst er den perfekte værtindegave, som samtidigt er personlig og anvendelig.

Hvorfor er brugskunst den perfekte værtindegave?

Når du skal på besøg eller til et arrangement, er det god skik i Danmark, at medbringe en værtsgave eller en værtindegave. Det er et symbol på, at du er glad for at blive inviteret og en anerkendelse af det arbejde, der muligvis er lagt i en god middag eller et spændende arrangement.

Desværre ender værtinden ofte med den sædvanlige upersonlige gave, såsom en æske chokolade eller en buket blomster. Begge dele holder ikke længe og så er gaven væk. Chokolade og blomster er det sikre valg.

Men har du mod på at give noget mere personligt og anvendeligt, er det en rigtig god idé at give brugskunst og gerne brugskunst, der tager udgangspunkt i værtindens egen stil. Hvis du altså kender den. Der findes masser af online forretninger, der sælger brugskunst som f.eks. Ligeher. Og ofte med brugskunst i mange forskellige materialer og designs. Så selve indkøbet kan ikke bruges som undskyldning.

Brugskunst er ofte mere end pynt – brugskunst kan opfylde en funktion

Brugskunst kan f.eks. være almindelige pyntefigurer. Men det kan også være genstande, der er anvendeligt til forskellige formål. En vase, en lysestage, en ramme, krukker og lignede brugsgenstande. Denne slags brugsgenstande er både smukke og praktiske. Ordet brugskunst er egentligt meget dækkende – kunst der kan bruges.

Du kan vælge en neutral genstand, hvis du ikke kender værtindens stil. Men vil du virkeligt ramme plet, bør du undersøge værtindes hjem inden dit indkøb. Rammer du stilen, er der selvfølgelig større chance for, at genstanden vil blive sat frem og beundret i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.