Udstillinger / Messer i Hillerød

Det er en stor oplevelse at komme til messebesøg i Hillerød hos Royal Stage. Der er flere muligheder for at leje sig ind på deres haller og alt efter hvad det er man skal på messe med eller lave en udstilling med, så har Royal Stage bare faciliteterne. Det jeg har været mest optaget af, har været Hillerød Horse show – det at kunne opleve den atmosfære der er , når hest og rytter kommer ind på manege området, og laver deres opvisning, er noget man skal have oplevet, før man kan tale med om det. Hesten er et dyr, og i det øjeblik et menneske hopper op på ryggen af hesten, så bliver det til en ekvipage, et samspil mellem hest og rytter. Der ligger mange timers træning bag den opvisning vi ser – og da det er et dyr, kan der ske mange uforudsete ting under opvisningen, det er det, der gør det spændende.

Royal Stage.dk

Mennesker der vil ud og opleve noget, så er Royal Stage stedet hvor det sker – der er et hav af udstillinger, ikke bare heste show, men også messer hvor der præsenteres sælges mange forskellige ting – et sted hvor der samles mange mennesker indenfor samme interesse. Ud over messer og udstillinger, så kan man som virksomhed også få arrangeret det de kalder firma events – et event hvor der måske er både det faglige og det mere sjove input til deltagerne – så kan man koncentrere sig om det faglige input og Royal Stage om rammerne uden om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.