Lær dine børn om naturen

Naturen er en god ven


Hvis de kommende generationer skal lære om naturen, så spiller du som voksen en stor rolle, og skolen og samfundets øvrige institutioner er blot med til at understøtte. Naturen er vores oprindelighed, vi stammer herfra, og det at have en relation til naturen, det er sundt for os mennesker, og det er afgørende for, at vi kan passe godt på den, hvilket vi er forpligtet til. I og med at vi er gået ind i sommerhalvåret så har vi de den gode årstid over os, hvor det er helt oplagt at komme ud at nyde naturen. Pak en madkurv og kør ud i det blå og nyd vores smukke danske natur, det har så meget at byde på. Naturen er en dejlig legeplads for børn som voksne, og den ligger bare og venter på, at vi kommer og nyder den. Gratis og tilgængelig er den, og hver årstid har sin helt egen charme, og har meget at byde på. Natur er lig med en sund livsstil!.