Academy

Kidz Academy

Hvis du ikke før har hørt om Kidz Academy, så vil det være en god idé, at du læser mere om vores forløb på vores hjemmeside. Vi tilbyder forskellige forløb til børn. Formålet med forløbene er at hjælpe børn til at styrke deres selvværd. Men et meget afgørende element er, at forældre også har de rigtige værktøjer, som sætter dem i stand til at yde deres børn den støtte, de har brug for. Derfor tilbyder vi også forløb, der har til hensigt at hjælpe forældrene til at yde den assistance, deres børn trænger til. Men vi har også fuld forståelse for, at det i sig selv kan være en udfordring. Nogle af de forældre, der deltager i vores forløb, giver nogle gange udtryk for, hvor overvældende det kan være for dem at støtte deres børn, når de selv oplever et stigende pres i deres hver dag. Det kan være svært at hjælpe ens børn, hvis man selv ikke føler, at man har det nødvendige overskud til at takle de mange udfordringer, der præger ens hverdag. Men heldigvis er der hjælpe at hente hos os.

Værktøjer der virker

Vores forløb til forældre har til formål at give forældrene de nødvendige værktøjer til at støtte deres børn. Forældreforløbet, der hedder “Du er unik”, er et intensivt forløb, hvor man styrkes i ens forældreskab. Man får nogle brugbare værktøjer, som gør en til en mere støttende forælder. På den måde kan man bedst hjælpe ens børn til at få den hjælp og støtte, som de har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.