Kom ud i den skønne danske natur

Brug naturen


Vores smukke danske natur ligger bare og venter på, at vi kommer derud og benytter os af den. Nu hvor foråret er over os, og det hele begynde at pible frem, så er det oplagt at komme ud og nyde det. Dyrk motion ude i naturen, eller brug naturen rekreativt, den er sund for os den dejlige natur, så der er alle mulige gode grunde til at benytte sig af den. Vi mennesker stammer jo derudefra, og vi stadigvæk den dag i dag et behov for at have en forbindelse til naturen for at have det godt med os selv. Og skal vi beskytte og passe på naturen, så er det vigtigt, at vi kender den, så jo naturen den skal vi bruge. Vores børn og unge skal også ud i den, især fordi deres hverdag er blevet så digitalt, de har brug for at få hovederne ud af skærmen, og komme ud i den friske luft. Natur er terapi og den bedste læge siges det, og det er nok ret så meget om snakken.