Friværdi og Pantebrev

Det at skulle ud og låne penge er ikke altid den store lykke, men hvis man lige tænker over, om der mon skulle være lidt friværdi i ens bolig, så er det en nem og billig måde at låne penge på. Det syntes jeg i hvert fald det er, men jeg har også altid haft styr på min økonomi. Jeg stod for at ville låne nogle penge til en stor rejse – jeg havde ikke lige pengene til det, men afsted ville jeg, mens jeg endnu kunne det fysisk. Så jeg gik i gang med t undersøge hvor og hvor meget jeg kunne låne i min friværdi i min bolig. Jeg undersøgte markedet, og fandt en opskrift på hvordan man beregner sin friværdi i sin bolig, som kunne give mig et hint om hvor meget jeg kunne låne i min bolig i form af et pantebrev.

Pantebrevslån i friværdi

På hjemmesiden Pantebrevslån.dk står der et sted beregn friværdi, og opskriften var egentlig meget simpel. På deres hjemmeside stod der også beskrevet en masse om de forskellige typer lån der findes, og hvor man kunne få de billigste lån henne. Nederst på deres hjemmeside stod der noget med at jeg kunne indhente et gratis og uforpligtende tilbud, og få svar inden for 24 timer – så det gjorde jeg. Det var nemt at udfylde ansøgningen, og jeg fik virkelig et gennemskueligt lånetilbud indenfor de 24 timer. Jeg fik lige en snak med dem inden jeg accepterede deres tilbud, og jeg har haft den dejligste rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.