Pas godt på dine fællesskaber

De vigtige venskaber


Vi mennesker er sociale væsner, og vi har brug for at tilhøre fællesskaber, hvor vi kan føle os trygge og værdsat som dem vi nu engang er. Der er selvfølgelig stor forskel på, hvor meget social kontakt man har brug for, det afhænger jo også af ens personlighed, men vi kommer ikke udenom, at nære relationer og fællesskaber, dem har vi brug for at være sunde i krop og sjæl. Behovet for at være en del af en gruppe, ja det stammer faktisk helt tilbage fra dengang, hvor vi levede ude på savannen, hvor vi i den grad var dødsdømte, hvis vi ikke var en del af en stamme. Så sørg altid for at der ikke kommer til at gå for lang tid, hvor du ikke ser dine venner og familie, så er du på et godt spor, når det kommer til det med at dyrke det sociale. Livet bliver bare lidt skønnere og sjovere, når man har nogen at dele det med, sådan forholder det sig bare.