Kæledyr og kantiner


Har du et kæledyr? Der er rigtig mange familier i Danmark, som har et kæledyr. Det er ofte en hund eller en kat. Man siger jo også at hunden er menneskets bedste ven. Og det er der noget om. Hunde følger jo deres mennesker i tykt og tyndt. Og har du set, hvor glad en hund bliver, når den ser sin ejer. Så logrer halen fra side til side. Så kan man ikke undgå at blive glad, og så klapper man sin hund, og klør den bag øret.

God mad i kantinen

På mange arbejdspladser er der en kantine, hvor alle medarbejdere kan nyde deres mad i frokostpausen. Det er en god måde at få en pause fra opgaverne, men det er også en god måde at hygge sig sammen. Nogle kantiner tilbyder nærmest gourmetmad til deres ansatte. Så er det en del af de goder, som virksomheden tilbyder. I så fald har man dygtige kokke til at stå og lave maden. Så er det nærmest som at komme på restaurant i sin frokostpause, uden at skulle betale for det.