Internettet kan være forvirrende

Internettet har revolutioneret den måde, vi lever, arbejder og kommunikerer på. Det har skabt nye muligheder for både virksomheder og enkeltpersoner. Det har også gjort verden mindre og gjort det lettere for folk at komme i kontakt med hinanden end nogensinde før. Internettet er et magtfuldt værktøj, som kan bruges både til gavn og til skade. Det er op til hver enkelt af os at bruge det på en måde, der er til gavn for samfundet som helhed.

Hvordan fungerer internettet i et hjem?

I et hjem fungerer internettet ved at tilslutte en router til et internetmodem. Routeren distribuerer derefter internetforbindelsen til de enheder i hjemmet, der er tilsluttet den. Dette kan ske trådløst eller via fysiske kabler. Hver enhed, der har forbindelse til internettet, skal have sin egen IP-adresse, så data kan blive dirigeret korrekt til og fra den. Det er dog ikke nødvendigt at forstå alt,for at benytte sig af internettet selv.