Installation af luft til vand varmepumpe

Så fik jeg installeret min nye luft til vand varme pumpe – og det er jeg da virkelig glad for sådan som energi priserne stiger. Jeg blev anbefalet danskvarmeservice.dk som gik for at være landsdækkende eksperter i bolig opvarmning, så jeg tænkte at de må da kunne noget – og jeg havde brug for både råd og vejledning før jeg tog den beslutning om at jeg ville have en luft til vand varme pumpe. Jeg fik en yderst behagelig mand i telefonen, da jeg ringede til dem, og ganske rigtigt de var landsdækkende, og ja de var efter min mening også eksperter indenfor området – for jeg fik simpelthen så meget styr på hvad en luft til varme pumpe er og hvad den kan, og som så også endte med at blive installeret i mit hus.

Luft til vand varmepumpe fra danskvarmeservice.dk

Der var flere forskellige modeller af luft til vand varmepumpe, og jeg blev rådet til at tage en der lige passede til mit behov – det var jeg glad for, for ellers havde jeg taget den der var et nummer større, men dansk varme service, fortalte mig at det slet ikke var nødvendig, og at den model jeg fik sagtens kunne klare mit behov. Det er jo sådan noget jeg godt kan lide, og som gør at jeg føler mig i trygge hænder. Varme pumpen blev installeret, og det virker helt upåklageligt, så både et godt luft til varme pumpe anlæg, og nogle dygtige mennesker til at installere det hjemme hos mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.