Lagerstyring til webshop

Det at have styr på sit lager er virkelig effektivt – og det skal ikke bare være en enkelt mand der står for ansvaret med at få talt vare beholdningen op, det skal helst gå automatisk og alle i virksomheden skal have styr på hvor meget lager der er. Når vi så taler om en webshop, så er det jo også vigtigt at man omgående kan fortælle kunden om en vare er på lager eller om der er en eller anden leveringstid. Det er da i hvert fald noget af det jeg lægger mærke til, når jeg selv bestiller varer på nettet.
NaviPartner er med til at optimere ens forretning med ens lagerstyring med integration til POS-system og webshop. Det at få sin lagerstyring automatiseret, har da givet os et meget stort overblik i hvordan og hvilke varer der sælges hurtigt og hvilke der er længere tid om det – det giver os igen muligheden for at vurdere hvilke varer der er vigtige for os at have på lager.
Vi var ikke længe om at tage fat på www.navipartner.dk da vi havde hørt om de mange muligheder der var, når først man havde fået sin lagerstyring automatiseret – det var jo også nyt for os med en webshop, der skulle køre, og helst køre så automatiseret som muligt – og det fik vi, og det kører bare.

Det har også sparet os for lønkroner, da vi nu ikke længere havde brug for en til at styre vores lagerbeholdning og genbestilling af varer – og i forhold til vores regnskab, havde vi pludselig alle de tal vi skulle bruge, bare ved at trykke på en tast på computeren. Så for os har det virkelig været guld færd med en lagerstyring til webshop – og trods det at vi ikke kendte til noget af alt det her tekniske i forvejen, så blev vi også klædt på det at dels få det hele etableret og installeret, så vi den dag i dag ikke længere har de store administrative opgaver set i forhold til vores lagerbeholdning og lagerstyring.