Har du husket at nyde ferien i fulde drag?

Kender du det, at du sidder på kontoret og tænker, at du glæder dig til, at du snart skal på sommerferie, men så kommer du i tanke om, at du lige har været på sommerferie, og du skal helt hen til efteråret, før der er ferie igen?
Det kan have noget at gøre med, at man har et belastende arbejde, som man gerne vil holde fri fra, men det kan også være fordi, at man ikke udnyttede den ferie fuldt ud.

Man kan tage ud på en ferie af forskellige typer, om det er for ekstremsportens skyld eller helt hen til bare at slappe af dagen lang, men hvad enten man er kommet der for, så skal man huske at gøre det, som man ville.

Man var der for feriens skyld

Så du skal ikke begynde at planlægge ferien i stykker, og du skal ikke være remote på arbejde ved at tjekke mails og alt muligt andet, for nu er du altså kommet for at holde ferie, og så er det også det, som du gør her, hvor du er.