Stilladsreklame med Blackbird Media

Når man nu anvender reklame på stilladser rundt omkring hvor der renoveres på bygninger, er det lige så meget for at forskønne bybilledet, mens bygnings renoveringen står på – det er altså en win win situation for både dem der renoverer bygninger og har stilladserne stående under arbejdet, men også for dem der får lov til at sætte deres reklamer op på stilladserne. Men for at bybilledet også bliver forskønnet, kræver det at det de reklamer der hænges op på stilladserne også er pæne at se på. Så er der også lige nogle retningslinjer for hvor man må sætte disse reklamer om, hvordan de skal se ud, hvad man kan forlange for at få sat en reklame op på et stillads – og alle disse ting ved blackbird-media.dk en hel del om.

Stillads reklamer og led digital walls

Jeg kan godt forstå at man hellere vil have flotte reklamer at se på, frem for sådan en udsigt som det stillads der er på billedet. Så er det da fedt at blackbird-media ikke bare kender regler og rammer for hvad man må med stilladser og reklamer, men også at de kan være med til at hjælpe en videre – for der skal jo også lige formidles en kontakt til dem der ejer ejendommen, og der skal sammen findes en pris på leje af pladsen på ejendommen. Det betyder så også at, der kan gives et tilskud i form af leje indtægt til ejendoms indehaveren. Ud over stilladsreklamer, leverer Blackbird-media også led digital walls som reklame.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.