Frisør i Aalborg med børneklip

Der findes et hav af forskellige frisører i og omkring Aalborg, men en frisør der kan klare at ordne hår på en hel familie, dem er der ikke så mange af, og når jeg skriver familie, så mener jeg Dame, Herre og børne klipninger. Det er selvfølgelig også forskellige metoder man skal klippe på, og det er ikke alle der kan tage sig af de små pus der har brug for at få deres hår klippet eller studset, og i sær her i varmen, hvor børnene også er varme og pjevsede. Jeg måtte da også lede lidt efter Frisør Aalborg på nettet før jeg fandt en jeg ville forsøge mig med – jeg syntes virkelig det er svært at finde en rigtig god frisør, når man lige er flyttet til en ny by. Men jeg var heldig under min søgning Frisør Aalborg, for hun stod til at kunne klare hele familien, og det var da værd at prøve.
Hun var jo også damefrisør, så jeg valgte at få mit hår både klippet og permanentet, og da jeg gik derfra var jeg rigtig glad, for mit hår sad perfekt, og det havde været en rigtig god oplevelse at være få ordnet sit hår her. Jeg fik da også en aftale i stand til min mand, så han også lige kunne få studset sit hår.

Jeg tog med derned, da han skulle klippes, for nu var det jo ikke en decideret herrefrisør, men en frisør der også kunne klippe og studse herrerne, så var lidt spændt på hvordan han tog det – men han havde helt den samme oplevelse som jeg havde og han så faktisk nydelig ud da hun var færdig med at klippe ham.
Nu havde jeg også lige taget vores søn med, og da han havde set at faderen var blevet klippet, så turde han også godt få foretaget en børneklip – det er sjovt at se, hvordan børn spejler sig i deres forældre, for knægten skulle have den helt samme frisure som sin far. Han sad helt stille, for det havde hans far jo også gjort, og frisøren var mega god til at både klippe og tackle ham.