De gulvlister skal passe til indretningen

gulvlister i sig selv i sektioner ser ikke ud af meget, og de fylder ikke særligt meget, når man ser dem nede i forretninger, og man tænker derfor, at de ikke kommer til at have den store indflydelse på indretningen i det hjem eller det lokale, hvor man sætter dem op.
Men man kommer hurtigt til at opdage, at de så sandelig skal passe ind på flere områder, for man kan starte med at se på sådan noget med, at de ikke skal brede sig for meget ud, for ellers kan det ske, at møblerne med videre ikke kan komme til at stå helt op ad væggen, så de står lidt udefra, og det ser bare ikke kønt ud, men listerne skal heller ikke være for små eller skrøbelige, så de næsten bliver skubbet ind under væggen igen.
Man kan ende med at støde mod dem med fødderne, hvis de (igen) fylder for meget, og man skal måske have en anordning på væggen, som døren kan støde op mod, så døren ikke rammer op mod gulvlisten, så det kan ses på begge parter.

Flere grunde til, gulvlisterne skal passe

Hvis man vælger at farve dem, eller de har en meget markant farve, så vil det virkelig kunne ses som en kant rundt om i rummet, så man skal virkelig tænke over, hvilken farve man vælger til listerne.
Man skal også være god til at måle den slags efter, for man vil nødigt ende med, at man skærer dem forkert ud, så man skal hen at sætte sektioner sammen.
Det er ikke det største problem, men hvis man ikke er god til at sætte den slags sammen, så vil det kunne ses – og hvis det forekommer for mange steder, så bliver det virkelig ikke kønt.
Man skal også tænke på, hvad man sætter listerne fast med, for det skal gerne være nogle små søm, som der ikke stikker op, så de er i vejen og et problem, og det vil desuden ikke se særligt kønt ud.
Så der er faktisk mere at tænke over, end hvad man måske lige havde forestillet sig.