Når man bare gerne vil være lidt mere ude

Man har sat sig for, at denne dag vil man gerne lidt mere ud og se på nogle blomster, hvor man går efter nogle forskellige arter, som man skal finde, og man ved også, at det kan komme til at tage lang tid med den jagt, for det er nogle forskellige områder i samme skov, som man skal gå til.
Men det er nogle bestemte blomster, som man bare er NØDT til at samle til den her buket, eller også vil man bare lære en veninde eller et barn om blomsterne, hvor man tager vedkommende med ud for at vise dem rent fysisk.

Man skal være godt klædt på til den tur

Selvom man har tjekket hjemmefra, hvordan vejret bliver, så kan man jo aldrig helt regne med det, så hvis man er god til at planlægge, så tager man ordentligt tøj på, men så kan man have noget andet i hånden eller i en trækvogn, som man kan tage på, hvis det begynder at blive for koldt – eller man kan ligge det samme sted, hvis det tværtimod bliver for varmt.